Muligheder med Sloppy Joe Burgers

1) Egen burger vogn

Sloppy Joe Burgers er bygget på en skalerbar franchise platform. Det lyder måske fornemt. Men meningen er blot, at alle med mod på at blive selvstændig, kan for forholdsvis få midler få fod under eget bord eller vogn. Elsker du nye udfordringer, mødet med mange mennesker og salg/service. Så er kunne Sloppy Joe Burgers måske være noget for dig.

2) Opsætning ved virksomhed

Har du egen forretning eller er måske leder for en virksomhed, som kan se de mange fordele ved at have en Sloppy Joe Burgers vogn i nærheden af virksomheden. Måske for at skabe atmosfære, tiltrække nye kunder eller for skabe mere “liv” omkring virksomheden, butikken eller storcenteret. Så er tager vi meget gerne en dialog med dig om mulighederne i Sloppy Joe Burgers.

3) Booking til arrangement

Har du brug for et madkoncept som lynhurtigt kan tilberede store mængder af mad til mange mennesker. Så er Sloppy Joe Burgers en oplagt mulighed. Sloppy Joe Burgers kan hurtigt flyttes og opsættes næsten alle steder. Vi fylder kun 5m2, har kun behov for 240V og så selvfølgelig en masse sultne gæster. Så er vi hurtigt klar til din næste fest eller arrangement…

Sloppy Joe Ideer

Der er helt sikkert et utal af steder, hvor Sloppy Joe Burgers kunne skabe stor glæde for sultne gæster. Vi har forsøgt at gøre os ekstra umage, for at skabe et helt nyt fastfood-koncept, hvor alle ting er grundigt gennemtænkt, helt ned til de mindste detaljer. Målet er at skabe en så ensartet, gennemført og professionel oplevelse for kunden som muligt, uanset hvor Sloppy Joe Burgers vognen er opsat.

De udfordringer vi møder på vores vej, ser vi som en process og noget vi i et samarbejde med vores partnere eller kunder arbejder hurtigt på at få løst. Vi er helt klar over, at vi ikke kan opfylde alles ønsker, men vi bestræber os på at være så fleksible som muligt, inden for konceptets rammer.

Skulle du sidde inde med forslag eller ser muligheder, vi måske slet ikke har set eller en helt ny vinkel, hvormed vi kan bruge konceptets potentiale. Så skriv meget gerne til os. Vi elsker nemlig overraskelser af den karakter. Herunder finder du nogle af de steder, som vi tænker Sloppy Joe Burgers måske har nogle af sine stærkeste sider…

Vi vil være et spændende nyt tiltag i et storcenter. Sloppy Joe Burgers vognen findes i version til både ude- og indendørs funktion. Indendørs versionen har små hjul og er derfor yderst mobil. Den kan dermed hurtigt flyttes til et nyt områd, for at flytte trafikken af mennesker i storcenteret.

Vi kan være en del af det sunde alternativ til almindelig fastfood. Vi skaber altid en god stemning og producere mad i højt tempo. Sloppy Joe Burgers behøver ikke skulle spises siddende, men kan nemt transporteres i den medfølgende emballage.

Vi kan hurtigt opstilles på en stadeplads og udgøre et godt og lækkert måltid for mange af de forbi passerende. Sloppy Joe vognen er sådan indrette, at den maks tager 10 minutter at opsætte og nogenlund samme tid at nedpakke igen. Det er en stor fordel, når det skal gå stærkt.

Vi kan også benyttes til events hvor mange mennesker hurtigt skal have noget godt, sundt og mættende at spise. Sloppy Joe Burgers samles og kan hvis man ønsker det, tilberedes over gas i vognen og dermed er der kun brug for meget lidt strøm.

Sloppy Joe Burgers vognen er så lille og mobil at den sagtens kan flyttes med en lille bil. Samtidig vejer den ikke mere end 2 personer kan skubbe den. Perfekt til opsætning i en park. Samtidig er embalagen til burgerne et enkelt papir som en 100% biologisk nedbrydligt. Det kan enkelt bortanskaffes med den almindelige renovation i parken.

Beklager! Men her kan vi ikke være med… Vi har og får desværre ikke pølser i Sloppy Joe Burgers. Men vi kan sagtens skabe den samme lune stemning, som hos den lokale pølsemand … cool

Mulighederne er næsten uendelige. Da Sloppy Joe Burgers kan serveres alle steder. Har du en god idé til et godt sted for en Sloppy Joe Burgers vogn hører vi meget gerne fra dig.